Back to reality..

Jag vill inte avskräcka er som inte läser på universitetet (snarare tvärtom!) men såhär två dagar innan tenta är det verkligen bara tentaplugg som gäller. Så, dagens blogginlägg blir inte roligare än så. Statsrätt hela dagen. Puh. Jag pratade förresten med Sarali idag, om lite reseplanering. Det gick väl sådär. Båda var så överexalterade att vi mest satt och pratade i munnen på varandra. Det kommer bli så bra.


Kommentarer
Postat av: Bea

Jag är sååå avundsjuk! Vi måste ses innan du åker!!!!

2009-03-10 @ 20:21:10
Postat av: Annika

Ja, det är de där jäkla benen. Nu så har det även blivit ett ryggproblem. Vi har fyllt i papprena nu för utdömningen så vi ska skicka dem till försäkringsbolaget. Men just nu känns det bara som om vi måste få ett slut på detta. Jag vill inte att han ska behöva ha det så här något mer! Min söta lilla pålle. Det är så förbannat tungt... Hoppas att du får kul i utlandet!! Take care. Kramar

2009-03-10 @ 20:52:04
URL: http://lillankans.blogg.se/
Postat av: Sofia

Tjat funkar verkligen inte, fråga mamma. Då blir jag bara tvärtemot.

2009-03-10 @ 22:37:27
URL: http://tusse.devote.se
Postat av: Annika

Vi fick ha två fina år tillsammans. Det är verkligen synd att det ska behöva sluta såhär, han är faktiskt vädigt fin.. Jag skulle vilja att han blir frisk så att man kan rida - han tycker att det är astråkigt att bara vara.

2009-03-11 @ 09:03:08
URL: http://lillankans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0