Med trosorna ut och in i Las Vegas

Hej bloggen!
Eftersom USA inte verkar gilla datorer med usb får vi vänta med bilderna och göra en liten statusuppdatering istället. Just nu ligger vi i en liten stuga på en camping strax utanför Grand canyon och laddar för att vandra hela dagen imorgon.

Sen sist har vi hunnit med det här:
1. Los angeles. Som min fina syster skrev blev det en heldag på universal studios för mig och Emma.
Vi åkte alldeles för läskiga karuseller, kissade på oss (eller, sprang iallafall in i gubben framför oss) i the horrorhouse,   åkte på studiotour (vi är fortfarande exalterade över wisteria lane och vet nu hemligheten bakom en perfekt trädgård - plastblommor), var på 3D-bio, m.m. Den andra dagen i LA var vi i Hollywood och kikade på Walk of fame, Beverly hills, skylten och avslutade dagen på Santa Monica-piren.

2. Efter tre nätter i LA var vi ganska mätta på storstad och bilade vidare mot Las Vegas. Körde inte hela vägen utan övernattade på en camping i en liten nu som hette Barstow. Vi älskar att campa - det är lite trångt i bilen men vi får tillgång till pool, vacker natur och vaknar av soluppgången (eller mycket tidigare Hags cirkuskonster hon gör när hon sover).

3. Från Barstow åkte vi till den gamla "spökstaden" Calico. Det kändes som att vi var med i en westernfilm! Sedan åkte vi vidare mot Death Valley. Där var det 46 grader varmt och ...dött. (Fantastiskt vackert också hälsar Mattis!) Vi fortsatte köra och kom fram till Las Vegas på kvällen. Promenerade längs The strip och letade rätt på Cheesecake factory. Med risk att låta som jag alltid gör... Så kan det ha varit det godaste jag någonsin ätit! Åh! Dag nummer två i LV började vid poolen. På kvällen gjorde vi oss i ordning med de begränsade resurser vi har med oss - trasiga ballerinaskor, gamla klänningar och våra använda ut,- och invända trosor (nu skriker de på mig att jag inte får skriva så, vi tvättar faktiskt!) och gick ut på restaurang. För att göra en lång och sinnessjukt rolig historia kort lyckades vi på något sätt hamna med dehögsta cheferna och bästa försäljarna på Xerox, som tog med oss på en riktig LV-kväll med limousin, ostron och oxfilé (ja, vi åt två middagar) och lyxiga drinkar. För en kväll fick vi känna oss som filmstjärnor... Idag sitter vi i en timmerstuga mitt ute i bushen och mår illa. Vet ni vad? Det var så himla värt det! (Nu grymtar Emma något ohörbart, vissa mår lite värre än andra...)

Så, för att sammanfatta de senaste dagarna: AWESOME!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Åh, vad kul! :)

2011-06-18 @ 17:32:59
Postat av: Liza

Livin' the dream!

2011-06-19 @ 11:24:29
URL: http://barfotabarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0