Den censurerade berättelsen om valborg 2011

Fredagen, även kallad kvalborg, började med Mathildas estländska likör.Den var inte jättegod till frukostmackorna, men Mathilda var nöjd och tvingade i alla minst två shots var.Efter en timme hos norrlandstjejerna gick vi tre hus bort för att fortsätta bjuda på den estländska spriten, fast med jurist-gänget.Efter champagnefrukost och kladdkaka cyklade vi vidare till ekoparken.Efter några timmar i ekoparken cyklade vi till nästa stopp: slottsparken.Från slottsparken har man bra uppsyn över stocken-kön, vilket resulterade att vi alla lyckades ta oss in på nationen i år igen utan någon nämnvärd köhysteri. Nöjda över vår insats fortsatte festandet.Min barndomskompis Mathias och hans kompis Martin anlände från Linköping för att uppleva en riktig Uppsalavalborg.

Eftersom vi gick in på Stocken klockan 15 (!) var det ganska lagom att gå hem innan midnatt och sova ut innan det var dags att fortsätta valborgsfirandet.Lördagen inleddes med champagnefrukost hos Emma...... följt av en till champagnefrukost i ekoparken.
Efter några timmar tillsammans med obeskrivligt många människor i ekoparken gick vi vidare till valborgs höjdpunkt: champagnegaloppen. Snerkes blev stället och vi var allt annat än torra när vi gick därifrån.

Valborgskvällen fortsatte hemma hos oss och jag hoppas att våra grannar fortfarande tycker om oss.

Som ni kanske förstår är dagen idag väldigt lugn. Vi kommer tillbaka till verkligheten imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0