Nu kör vi!Nu är kvalborg här, forsränningskläderna är fixade och vi är laddade till max. Nu kör vi!

http://www.unt.se/startsidan/klartecken-for-forsranningen-923112.aspx

UNT idag: "Klartecken för forsränningen. Provåkningen fungerade. Nu blir den av, årets forsränning."Jag är rädd.

Hektisk dag!På förmiddagen har jag: varit i stallet hos finaste Diesel.
Nu måste jag: laga lunch.
Sen ska jag: plugga skadeståndsrätt.
Efter det får jag springa: till trädgårdsgatan för PM-handledning.
Och till sist: sparkar vi igång valborgsveckan med att fira världens finaste Hanna Nyström!

Hejdå Bea, hej valborg!Åh, vad tomt det är utan Bea nu! Trots att hon egentligen var här av tråkiga anledningar så var det så himla mysigt med en roomie (till) i några dagar. Nu har valborgsveckan startat. Jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop alla planer och hinna med alla förberedelser, det enda jag vet är att det kommer bli en galet grym vecka!

Hur man bygger årets fulaste forsränningsflotte:

Var först på byggplatsenHitta materialetSkaffa medhjälpareBörja limmaFortsätt målaGe upp


Preklin

Det bästa med en viktig inlämning är de härliga dagarna efteråt - när man verkligen kan slappna av och tänka på något annat. Så, igår gömde vi böckerna och gjorde allt annat än att plugga. Dagen avslutades i Luthagen med finmiddag följt av läkarnas gasque Preklin. Det här var den snyggaste mannen vi hittade där:


Hemtenta - check!Skrivit hemtenta i över tolv timmar - check!
Lämnat in den i tid och tagit välbehövlig helg - check!
Laddar för kvällens festerier - check!

Guestblogger; om Uppsala, näsplastik och 5 - kronorskorv!

Det är tyst. Tystare än i graven faktiskt. Den pressade stämningen som ligger i luften går att ta på och juristerna hamrar ivrigt på sina tangenter. 24-timmars tenta om marknadsekonomi(?).

Själv sitter jag bredvid och facebookar, letar stallplats, mailar, läser bloggar och aktar mig noga, noga för att råka öppna min egen hemtenta-mapp där Personalarbetestentan ligger och väntar på en sista kraftansträning för att kunna släpa sig över mållinjen och ner i inlämningsmappen på sociologiska-fucking-instutitionen.

Men nu ska jag ju inte tänka på sådana tråkiga saker som universitetsstudier utan fokusera på hur härligt det är att få träffa min underbara vän Sara i hennes underbara (?) Uppsala där det idag snöar (ja, det är den 22:a april och 8 veckor till midsommar), blåser helt sinnessjukt, är -2 grader och kostar 20 kr/h att parkera utanför kyrkan, KYRKAN LIKSOM?! Vad hände med barmhärtighet och att ta från dom rika och ge till dom fattiga? nix inte här inte, många kyrkor att underhålla. På tal om det, hur många kyrkor finns det egentligen i Uppsala? 2 bredvid varandra bara där jag parkerade!

Mitt hjärta har jag lämnat av på akademiska, dom ska tydligen söva honom, såga i hans huvud och banka näsan tillrätta. Behöver jag säga att jag önskar livet ur den jäveln som orsakat detta?

The good stuff: Korvmiddag med 5-kronors korv från Willys hos Sara ikväll, 8 veckor kvar till midsommar och en massa roliga sommarplaner!

Soliga & Positiva hälsningar from yours truly:
BEAAA.

 

Forsränningsmöte och möte med Måns

Idag var jag och gänget (läs: forsränningslaget) på möte och fick veta att forsränningen till hundra procent kommer att bli av, trots att vattennivån är högre än någonsin, strömmen är vansinnig och forsarna liknar Niagarafallet:

 

Sen cyklade jag och Emma hem för att inreda kylskåpet:

 

Bra dag!

Vaddå, det var ju extrapris?Min mamma frågade idag "hur ska du handla när du blir gammal, Sara?
Du handlar redan som en pensionär!"

Dagens studenttips: korv för fem kronor paketet på Willys. Woho!

Dagens studentmat

Frukost: havregrynsgröt utan mjölk
Lunch: rotfrukter i ugn
Middag: blodpudding

Som hittat!

Ge oss en anledning och vi klär ut oss

Vi studenter tar alla möjligheter vi får till att klä ut oss.
Så, helgens inflyttningsfest i rock'n'roll-tema gillade vi:

På volontärsittningen var det framtidstema. Vindkraftverket vann:Mer maskerad åt folket!

Nu tar vi nya tag här på bloggen!

Gårdagens studentaktivitet: Volontärsittning på Polacksbacken. Tydligen räknas företagsflottarna som volontärer vid forsränningen och inte tackar vi nej till en gratis 3-rättersmiddag och underhållning. Vi var de enda juristerna bland alla ingenjörer och trots att vi kände oss aningen malplacerade blev det en grym kväll med allt från allsång till utklädda killar med fläktar på huvudet.
 
Dagens studentaktivitet: Jag vet att det är söndag, men eftersom vi har hemtenta på torsdag är det bara att packa ihop böckerna och knata till biblioteket. Vi ses i engelska parken!

Vår, vår, vår!Jag lever! Våren har intagit Uppsala med stormsteg så jag har gjort allt annat än bloggat - grillat, solat, spelat kubb, fotboll, varit i stallet och pluggat däremellan. Underbart! 

Tillbaka i Uppsala

 

Påsklovet avslutades med en roadtrip till Eskilstuna, där vi hann hälsa på halva släkten och däribland världens gulligaste kusiner. Nu är jag tillbaka på Studentvägen, det är underbart vårväder ute och jag är laddad, utvilad och (framförallt) gödd inför våren. Nu kör vi!


Då och nu

Såhär såg det ut för nästan exakt ett år sen:Så här såg det ut idag:Ingen Pad thai och 30-gradig värme kanske, men väl en eftermiddag med en
av reskompisarna - snyggaste Elin. Du är bäst!

En dag på jobbet

Hejochhå! Här är lite gamla bilder från stället där jag har jobbat från och till sen 2006. Var där idag och kramades med hjortarna, hönsen, katterna och fiskarna i några timmar. Nu har jag stillat behovet av hjortbajs under naglarna och hönsbajs i håret för dagen och kan istället gå en skogspromenad med mamma. Jag älskar att vara bonnig!

Påsklovet fortsätterDet här är världens bästa Lillkisse och vi blir bara nästan lika ompysslade och bortskämda här på Eriksdal (Lillkisse lite mer).  I helgen träffade jag mina fina Nyköpingsvänner för en utekväll på Tellus, hängde med min bästa syster och som sagt - blev ännu mer bortskämd på landet. Idag försöker jag faktiskt plugga lite arbetsrätt, för att sen kunna njuta lite av den sista veckan. Jag gillar påsklov!

Älska landet!


I'm in heaven!

Från Studentvägen......till Eriksdal......hallelujah!

RSS 2.0