Orlando

Hej Sverige!

Vi kor sa det ryker sa nu ar vi i Florida. Pa vagen hit har vi hunnit:

1. Firat midsommar med Cheesecake factory och rodeo i Texas. Kan vara det godaste och coolaste vi nagonsin sett.

2. Varit i New Orleans. Vi lyssnade pa jazz och promenerade langs Mississippifloden. Sjukt varmt, vattnet vi drack var redan utsvettat innan vi hunnit svalja det.

3. Nasta stopp var Panama city beach. Vitare strand far man leta efter och tva timmar senare visste vi inte om det var Emma eller en krafta vi hade med oss i bilen.

4. Vi stannade en natt i en hala som hette Perry. Da fick vi gratis choklad sa vi var nojda.

5. Efter det akte vi vidare langs kusten med lite kortare stopp innan vi kom fram till Crystal River. Campingen var hur fin som helst (med egen glasskiosk!) tyckte vi.. tills vi insag att aligatorsjon bredvid (ja, de varnade for aligatorer men vi sag ingen) bilen var ett mygghal! Nu har vi ungefar 100 bett var (jag skamtar inte, Haggan har 21 st pa hogerbenet) och det ser ut som vi har roda hund allihop.

6. Klockan 6 pa morgonen den andra dagen i Crystal River akte vi ut i bukten for att simma med SJOKOR! (manatees - googla pa bilder allihopa eftersom USA inte vill att vi ska kunna ladda upp bilder..) Vi fick simma runt med Bumpy och hans mamma. Om man sager sa har - det var bara en karleksballad som saknades i bakgrunden nar han tittade oss djupt i ogonen, gav oss pussar pa munnen och gned sin kropp mot vara ben. Vi har alla fatt ett nytt favoritdjur och vi grater lite over att han inte ryms i badkaret hemma. AH ar det enda vi har att saga. AH! (Marianne - tack for tipset, var helt underbart!)

7. Efter Crystal River akte vi inat i landet - till Orlando. Dar sitter vi nu. En snall man (alla ar sa himla snalla har, jag vet inte om det ar vara blonda har eller Emma) haller pa att fixa in oss pa nagon jatteshow med trerattermiddag for typ 100 kr (vi haller tummarna pa att han lyckas, men han bjod oss pa agg till frukost sa vi tycker om honom anda). Imorgon siktar vi pa att bada i varldens storsta vattenpark - Wet'n'wild (googla inte det, alla mammor).

Sa. Vi lever, har det alldeles for bra och SKA PA KARIBIENKRYSSNING DEN 8:E JULI!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hihi, nu vet jag preciiiiiis vad jag ska googla på.

2011-07-01 @ 16:38:43
Postat av: Sofia

Jag googlade Wet'n wild - det kom upp en bild på dig i nån vit topp som var alldeles blöt så att man såg precis allt! Var det det du ville att mammorna skulle slippa?? ;)



Ps. Vi kanske kan bygga en sjöko-pool till huset?!

2011-07-01 @ 19:13:11
URL: http://landinskan.blogg.se/
Postat av: Majski

Saknar er! Kul att läsa om er resa :) själv är jag i Malmö just nu och i helgen kommer Saamel och hälsar på :) vill ni köpa clear eyes förresten? ;) puss

2011-07-01 @ 19:22:14
Postat av: Marianne

Åå va roligt att det var lyckat med sjökorna! Måste bara åka dit nån gång jag med. KRAM

2011-07-01 @ 22:06:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0