PLUGGAPLUGGAPLUGGA

 
Jag vet inte varför folk har sagt till oss att det ska vara enklare att plugga i USA - jag pluggar mer här än hemma! Visserligen är det mer föreläsningsbaserat (till skillnad från Uppsala där vi har mycket seminarier) men med tre prov nästa vecka har vi ganska mycket att göra. Idag ska jag försöka få klarhet i vad läraren egentligen pratade om på International Human Rights-lektionen igår och sen har vi föreläsning 18-21 ikväll. Tur att solen skiner!

Kommentarer
Postat av: SaraLi

Men gud, det där ser ju inte helt fel ut! Jag önskar att jag också kunde jobba på brännan medan jag pluggar! Som straff till dig ska jag äta Marabou idag också, bara för att du inte kan. :) Puss snygging!

2012-09-19 @ 15:22:02
URL: http://saraliohman.blogg.se
Postat av: Hilda

Du hör det så bra Sara! Jag tycker själv att det är besvärligt då vi har enstaka kurser på engelska men då har vi ju iaf nån svensk lärare att vända oss till ifall vi inte förstår! Så du gör det bra helt enkelt!:) hur varmt har ni det nu? Högsommar eller?;)

2012-09-20 @ 08:52:09
Postat av: Kajsa

Ser helt underbart ut! Här har vi typ +7 och mulet och regnit.. Så jag sitter i soffan under en filt och pluggar. Så njut njut och njut! ;)

2012-09-20 @ 10:25:43
URL: http://kajsik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0