Studentliv på Studentvägen

Nu lovar jag att sluta med bilder på 80-tals klädda människor i trikåer, för imorgon börjar vi jobba med den seriösa delen - plugget. Nollningsveckan har iallafall varit kanon och det tackade vi våra faddrar för med varsin råa-ägg-shot. Nu ska jag och tjejerna åka på roadtrip till Willys. Studentlivet, nu är vi här.

Bästa päronen har varit här..

...och titta vad min fina mamma pysslade ihop åt mig. Underbart!

Emma är så jävla snygg.


True kombolove!Emma gör sig iordning och jag blandar hennes grogg. Är vi inte ett bra kombo-par, så säg?

Insparken fortsätter...

Puh! Det är fullt ös på insparken och dagens vilodag är välbehövlig.. Men, hela Uppsala börjar fyllas med cyklande studenter, utklädda reccar och jag tror det här kommer bli hur bra som helst.

So far, so good.

Vi lever och även om benen ömmar efter nattens dansande och halsen känns hes efter dagarnas skrikande är det bara att ladda om, för ikväll kör vi på igen...

Nollningen har börjat!Ungefär såhär har min dag varit och lägg till lite mer 80-talskläder och vin så har ni kvällen. Tjo!

Låt mig presentera, kvinnan i dörren bredvid...

Emma, vem är du?
Jag är världens bästa kombo. Den sorten som inte dregglar på den andra, jagar en med popcorn och tvingar en att gömma sig inne på sitt rum på grund av skräck. Den bättre halvan av oss kan man väl säga?

Hur lärde du känna mig?
Du kom till våran klass och införde den moderna mittbenan. Svårt att inte falla för den.

Vad är det bästa med mig?
Att du är som en hund. Du säger ingenting, men du finns där. (i sängen framför tvn)

Vad är det sämsta med dig?
Att jag tar jobbet lite för seriöst ibland. Kan ta med mig jobbet hem.. Visst var det här en jobbintervju eller har jag missuppfattat något?

Hur tror du hösten på Studentvägen kommer bli?
Hård och urartat. Jag ser fram emot äventyret...Sara och Emma, Turkiet 2007. We say no more. (Ni får skratta, det har vi gjort en kvart.. eller, en timme.)

Nu börjar allvaret igen...

...för imorgon är det upprop och föreläsning som gäller. Jag är laddad.

Hur man lär känna sin nya stad som bäst:


Dansa, dansa, dansa!

Kom nyss hem från danspasset på Friskis & svettis. Det var... galet - som att befinna sig mitt i en stor folkfest. Jag kände mig som en musikalstjärna av rang och fantiserade mig bort till diverse musikal- och filmscener. Jag tror inte jag tog många steg rätt, men kul var det. Och Emma fick något att skratta åt. Haha.


I det här hushållet delar vi lika...En bit kladdkaka till mig och en bit till Emma.

Trodde ni på oss?Alltså. Inte kan man väl ha avsockring när man har semester? Vi börjar om på måndag. Och frossar fram tills dess. Mmm...

Dagens paparazzibild.Vad som finns utanför huset just i detta nu: två tält och en stor stereoanläggning med indiemusik. Det här kan bli en intressant kväll...

Uppsalensis!


Avsockring!Efter några dagars (eh, veckors snarare) konstant frossande känner vi att det är dags för en ordentlig avsockring. 14 dagar från och med nu. Gulp.

Läget är under kontroll.....och det GÅR faktiskt att laga två olika maträtter samtidigt i ett minipluttkök. (Och ja, vi bjuder på våra rumpor!)


Mannen, det går bra nu!Nu har vi träffat lite folk här i Uppsala och visst är det väl alltid kul med lite nya vänner...

Nu är det elitsatsning som gäller...Nu har vi köpt årskort på Friskis & Svettis som ligger två minuter bort. Jag säger bara: dans på fredag!

Bilder från Norrland.Fina Liza tog så fina bilder.

Hurra för Internet!Alltså. Man känner sig helt borta utan Internet. Men, nu är jag här, med lite bilder från roaptripen ner och hetsen på Ikea. Hurra!

Jag lever!

har inte haft tillgång till internet på ett tag nu (och kommer inte ha det än på ett tag, heller...) men nu får jag låna världens bästa Camillas, så en snabb update: Vi bilade ner till Uppsala i söndags och håller på att installera oss som bäst. WE LOVE UPPSALA!!


Helgens händelser...

Tyska milen och jag som åker motorcross. Behöver jag säga mer?

Life in Norrland.

Jag lever! Vi jagar renar, går på fest mitt ute i skogen och har det sådär mysigt som bara jag och Liza kan. Mhm.


Wakeboard i Lainejaur!
JAG KLARADE DET, JAG KLARADE DET, JAG KLARADE DET!
(Och idag har jag ont. Överallt.)

Andra andningen i Arvidsjaur.


Vi kör hårt med skattletargrävning (läs: spad-hets för att hitta breven vi skrev och grävde ner som pubertala tonåringar), hästsimning och allt det där som hör sommaren till. Vi träffade till och med vår favorit-same Elena idag. Det är i Norrland det händer!

Dans på Logen och häng på Lillberget.
Aaaaaaaaarvidsjaur!

Hejochhå, nu har jag landat i Arvidsjaur. Efter världens mysigaste eftermiddag med mamma i Uppsala hoppade jag på nattåget mot norr. Somnade i någon konstig fosterställning direkt, bland alla människor, och vaknade tre timmar senare av att alla mina medresenärer var bortblåsta och jag själv låg utsträckt över två säten. Så, det gick bra. Och nu är jag här. Med mina världsbästa tjejer och grillen står redo. Underbart.

RSS 2.0