Ett år med Emma

Efter en heldag igår på biblioteket var det välbehövligt med en långpromenad med Emma. Tänk, nu har vi bott med varandra i snart ett år och kan fortfarande flamsa runt i en fårhage utan problem. Hur grymt har inte det varit? Emma är bäst!

TentapluggtentapluggtentapluggUppdatering: jag lever! Vi är på biblioteket i minst tolv timmar per dag och mina ögon börjar snart gå i kors.

Det var nog bara det.

Och på tal om färger.. 

...så tror jag att min lagbok börjar spåra ur totalt. Tur att det bara är en vecka kvar.


Det gäller att göra det roligt

 

Vem har sagt att juridik måste vara grått och tråkigt?

Tentapluggsbild 2

 

 

Det kanske inte är så synd om oss ändå?

Tentapluggsbild 1

Idag har jag pluggat i 12 av mina 16 vakna timmar och insett att det är ungefär så de närmsta två veckorna kommer att se ut. Tur att jag har ett gäng snygga tjejer att kämpa mig igenom böckerna med!Det var bara det jag ville säga.


Alternativ pluggplatsVarför läsa böcker i biblioteket när man har en solplats mitt på golvet i sitt eget rum?

High on lifeJag vet inte om jag är sådär löjligt sommarlycklig för att det var närmare trettio grader igår, för att jag fick galoppera på en äng med solen i ögonen eller för att jag har världens bästa vänner. Eller så kanske det är för att jag har ungefär 4000 sidor att lära mig på två veckor. Eh. Nu: tentaplugg hela dagen.

Helg med Josefin i Stockholm

 Vi hann sola i kungsträdgården:Ta turistbilder framför slottet:Dricka drinkar och rasta kaninen:Grilla och vara på inflyttningsfest:Grymt!

Jag får bara lite ångest..


...när jag tänker på att 33-poängstentan är över och sommarlovet har börjat om mindre än tre veckor. HJÄLP! Tentapluggandet har börjat lite smått, men det är fortfarande två seminarium kvar nästa vecka innan det drar igång på riktigt. I sommar då? Två jobb och två sommarhästar är fixade, det kommer bli grymt!


Härliga sommarvärme!
Idag lyckades vi:

 

1. ...hamna på en utbytesstudentmiddag med tacos. Trevliga irakier, roliga italienare och så lyckades jag vinna ett kilo godis på "hela-havet-stormar". Check!
2. ...BLI UTTAGNA ATT VARA FADDRAR I HÖST. EGYPTEN, WOHO!

Mer rabattkuponger åt studenterna!Igår gick vi till Lidl för att handla inför kvällens tacomiddag och med oss hade vi flera kuponger som gav oss 50 kronor rabatt vid varje köp för minst 250 kr. För att maximera effekten av kupongerna, som bara fick användas en gång per köp, skickade vi fram Mathilda till kassan där hon skrek högt när summan översteg 250. Kassören tittade roat på oss och frågade "ni är studenter, va?"

Haha. Mer rabattkuponger åt folket (eller, studenterna)!

Rätt svar angående tyget var:Intervju för att bli fadder i höst. Egypten var temat!

Veckan som gått

Hjälp, vad veckorna gått fort! De senaste dagarna har vi hunnit......fira vår fina Ellens födelsedag......dansat på Stocken......pluggat i solen......och köpt en hel rulle tyg. Vad tror ni det ska användas till?

Tillbaka till verkligheten......och såhär har min verklighet sett ut idag. Skadeståndsrätt och föreläsning, men också lunch i solen och en sväng till stallet. Check!


Valborg 2010Det finns bara ett ord som kan summera valborgshelgen här i Uppsala - galet. Helt sinnessjukt galet och alldeles fantastiskt kul!

Kvalborg 2010
Forsränningen 2010Vi inte bara överlevde - vi var grymma!

RSS 2.0