Wall of fame.Inredning på studentvägen.

Livet på landet del 2.

 

Livet på landet är inte bara helt underbart för att mamma göder mig med lussekatter och för att vi har en vedeldad bastu bakom huset, utan också för att världens snyggaste Bea (och herr Husgavel) bjuder mig på lite ridning. Alla på bilderna ovan rejsade runt på vägarna bakom Lövsund idag. Med betoning på rejsade. Jag tror att Beas baktanke var att försöka få mig att trilla av och det trodde jag också att jag skulle göra där ett tag, men inte då. Tack!

En helg på landet.

Vår seminarielärare sa till oss häromdagen (efter en lektion där alla såg ut som frågetecken i två timmar) att "ni verkar lite trötta, gå ut på en promenad i dagsljuset!" Så, jag och mamma lyckades pricka in en av de där tre soltimmarna november har bjudit på och jag vet inte, men jag tror faktiskt jag hade förstått den där frågan om rättighetsbegränsningar nu. Livet på landet är toppen!

Jag fick ett sms...

"Jag tar ut den andra bakplåten med lussekatter här"

Nu åker jag hem.


It's all about love.

Kylskåpet på Studentvägen ser ut ungefär såhär:Till vänster ser ni den fina förklaring jag fick av Emma häromdagen.
Till höger ser ni den Emma fick av mig.

12 timmar tåg tillbaka...
...och snö är blott ett minne. Tack Norrland för en galet bra helg!


12 timmar tåg senare..


Gubben och jag.Gubben och jag fick sällskap av Emma under dagens promenad och därför slog vi på stort och bekantade oss med skogsområdet bakom Studentvägen. Gubben vädrade tjej (eller hare?) och var galen, Emma studsade och jag hoppade runt bäst jag kunde med min (fortfarande) stukade fot. Tänk vad lite dagsljus och djurpäls kan göra! Nu ska jag fortsätta med pluggandet fram till kvällen, då nattåget mot norr går. Ses vi?


Gästbloggare nummer två.

Jag har fått äran att klottra ned min sprudlande basgrupp- tillika huskompis Sara Landin. En kvinna som med sin glädje kan förgylla vilken dag som helst, oavsett om bilar har bombats utanför ens fönster eller när paragraferna i lagboken bråkar med en.

Sara ger den ack så nödvändiga kryddan till ett förhållandevisst smaklöst program! När Sara Landin talar om hur hon ska ta oskulden på sin "Gubbe" börjar ens smaklökar vibrera av både välbehag men också av oro.

Oron är dock obefogad. För Sara Landin använder termer som en pöjk ifrån Dalarna inte alltid använder, men jag lär mig! Hennes håriga och slickande "Gubbe" borde vara oerhört tacksam för att han får ynnesten att spatsera med yrvädret Sara Landin. På samma sätt som jag själv är tacksam!

Simon


parken.Gästbloggning. Hejhej! På begäran kommer ett litet gästinlägg från Linda. Jag är tjejen som Sara stötte på första skoldagen i kön till registreringen och än hänger vi ihop, i samma klass och boende i samma hus. Sitter för tillfället på Eng. parken med Sara och pluggar.. Jag är hungirg och vill bara hem o äta men är smått tvingade till att sitta kvar här. Tur är väl det, för annars skulle det inte bli mKt pluggat. Sara håller ställningarna.. Tentan närmar sig med stormsteg, minst sagt. Så nu åter till vår konstitutionella rätt och fördragskonforma tolkningen.

Andra planer innan tentan är att fixa ihop ett lag till flott-racet i Fyrisån (Saras tokidé!), bastukväll i 22:an, Lucia i den mäktiga domkyrkan och efter tentan väntar terminens värsta fest!!! ALL IN!!!


PM och pannkaka.Hur bra kombo har inte jag, som får pannkakor när jag kommer hem från spinningen? Det var välbehövligt efter en lång pluggdag, som inte är avslutad än...

Jag önskar mig ridlektioner i julklapp.

 

Alltså. Jag saknar att rida, jag saknar att behöva gå upp klockan sex för att släppa ut hästarna i hagen och mocka, jag saknar alla torsdagar som jag och mamma åkte på träning med Passe, jag saknar somrarna när vi badade med dem varje dag, men framförallt saknar jag att ha en mule att pussa på. I ett försök att lindra abstinensen cyklade jag och Mathilda till Uppsalas akademistall och tittade på en regional hopptävling nu på eftermiddagen. Vi växlade båda mellan att åhvadhärligtattluktahäst-sucka och fyvadvisaknarhästlivet-gråta, men när våra rumpor var genomfrusna och fötterna bortdomnade var det ändå lyckan av att lukta häst som övervägde. Åh.


Duktiga studenter.

Med tanke på att det såg ut såhär igår:Tycker jag det är ganska duktigt av oss att det ser ut såhär idag:


Titta, Norrland!Vi har också snö!

Klassfest med temat superhjältar:
Thomas Bull och Jan Huokko var där...Farmor kom också...Källsorterarna var på plats...Powerpuffparagraferna körde hårt...Pippi var på...Wolverine var läskig...Justitieråden matchade varandra...Picasso kikade förbi...Och självaste Gud ville också vara med. Inte konstigt att det blev så lyckat?!

Mitt nya extrajobb: Gubben!


 

Före promenaden.


  
 
Efter promenaden.


Hej två kilo godis!Ungefär såhär glad blir man av att besöka Kontaktdagen och få ett ton gratisprylar efter ett basgruppsmöte.

Tisdag.

Seminarium om lågrådet, pluggat med Linda, läst statsrättsboken och tränat. Mer glamoröst än så blir inte en tisdag som student den här veckan. Men en desperate-kväll med ett gäng snygga tjejer på det och jag är nöjd.
Snygg syster har jag också.

Julen är här.

1. Årets första p-deg är uppäten. Den var god.
2. Årets singstarmästare är korad. Det är jag.
3. Årets coolaste basketdomare har visat sig bo här. Det är Emma.
4. Årets nya extrajobb är fixat. Sara the dogwalker. Det är jag.


Live från Engelska parken.Just nu: PM-skrivning.

Läs: http://www.pitea-tidningen.se/om_unga/artikel.aspx?ArticleId=4983012Har jag sagt att jag älskar den här tjejen?
Jag gör det. Som fan.

Nu är det fredagsmys!

 

Dagen: plugg, plugg, plugg, övningstenta och svininfluensavaccinfeber.
Kvällen: basket och singstar.

Hejdå svininfluensan.

Det är två stackars skadade studenter som bor på Studentvägen idag. Jag kan inte röra min arm, Emma har frossa och min fot smärtar (läs emmaleven.blogg.se). Det är med andra ord helt befogat som jag får storma Emmas rum, kasta mig i hennes säng, ta ifrån henne täcket och titta på hennes gigantiska teve. Hejdå svininfluensa, hej Emma.


Alla sätt är bra, utom de dåliga.Fr. v: en (anonym) lärarstudents anteckningar, en (anonym) juriststudents.

Finbesök 3.


Piraternas återkomst.
RSS 2.0