Nu börjar allvaretEfter en veckas lekande börjar nu allvaret. Och det är på riktigt nu, insåg vi när kurslitteraturen för 4000 kronor var inhandlad och vi såg att den första boken på tvåhundrasidor ska vara läst till imorgon. Gulp.

Vad som hänt sen sist vi sågs..


Sneakpeak 2


Sneakpeak

Vi kommer ifrån Nilen. Det ser ni väl på stilen. Likhet inför lagen. Kamelen kvar i hagen

MaxatMed E som i Egypten......och D som i dans har vi laddat för att ta emot våra reccar imorgon. Guldvagnen är torr, flaggan är klar och sångerna är inlärda. Egypten, here we come!

Sommaren är kortHejdå sommaren! Nu sitter jag på Studentvägen och om en timme börjar fadderkickoffen. Woho!


Sommaren med Straffet
Några bilder sen sist. Nu väntar två till jobbdagar på Citygross innan det bär av mot Uppsala igen. Ofattbart att sommaren redan är över. Den blev långt ifrån vad jag hade tänkt mig, men också långt mycket roligare. Sommaren med Straffet. Kunde inte bli bättre.

Livstecken nummer 2.Jag vet, jag vet, jag är en dålig bloggare - men jag skyller på ett extremt hektiskt sommarlov. Förra veckan hann jag både jobba, säga hejdå till sommarhästarna, få världens bästa Liza på besök, flyga, bila en hel natt, vara på kräftskiva i Luleå, campa i Borgarudden och nu sitter jag i Arvidsjaur och bara njuter (av 6 grader och sol). Gött!

Det har varit mycket hoppning på sista tiden..

..både med crossen....och med de riktiga hästkrafterna..(Och nej, det är fortfarande bara jag på de sista bilderna. Men snart så. Nu är det bara två jobbveckor kvar på Citygross!)

Bootcamp på EriksdalNu har jag slutat räkna antal chokladkakor i veckan. Hårt liv.

Gissa rumpa.Det här är väl egentligen ett extremt internt inlägg, men eftersom jag skrattade en kvart åt den här synen så vet jag att det finns några till som kommer göra det. Så, söndagsfrågan: vems rumpa?

Världens bästa Passe

Vem tror ni mina föräldrar hälsade på under sin roadtrip i landet? Passe kan inte ha det bättre, men åh vad vi saknar honom. Han är världens finaste!RSS 2.0