Nu har vi rekordet!

 
 
 

Idag har jag bara en sak att säga: 45 PERSONER LYCKADES VI KLÄMMA IN I DUBBLETTEN!


Tonight's gonna be a good nightIdag vaknade vi av klassisk musik utanför fönstret och efter min och Amandas kulturpromenad (första gången i Uppsala får man ju inte missa domkyrkan, slottet och allt det där) var det fullt ös utanför huset. Norrlands nations herrförening har något som kallas för remmeth, vilket innebär att bland annat klara en hinderbana, utklädd och efter en vodkafrukost. Ikväll fortsätter vi att hålla ställningarna i 22:an för att sen gå på eftersläppet av deras gasque. Nu kör vi!

FredagsmysGAH! Jag finner inga ord för hur skönt det ska bli med en pluggfri helg! Det var ett tag sedan och efter gårdagens seminarium (se bilden) är det mer än behövligt. Vi har finbesök av Amanda från Stockholm också - kan inte bli bättre!

Fina, fina Passepartout.

Efter två dagars konstanta snöande (vad hände med södra Sverige?) får man faktiskt titta på bilder och längta lite, lite till sådär gröna ängar, brunbrända armar och härliga sommardagar. Jag, Sara och Hanna var på bio igår efter en lång pluggdag och såg New moon. Vi tyckte det var taktiskt att gå såhär sent efter premiären och slippa alla hysteriska tjejer, men efter två timmar i en biosalong med ungefär fem andra personer insåg vi att de där hysteriska tjejerna var vi. Haha. Grym film!

Busted?Jag och Emma har slutat köpa hem socker, eftersom vi då lever på kladdkakor i stället för mat. På riktigt. Ibland blir dock det där sötsuget för stort ändå. Den där kvällen när jag skulle vara med mig själv och ta det lugnt slutade med en hetsjakt i köket efter något gott och i ett hörn hittade jag florsocker - vilket fungerade alldeles utmärkt för att åstakomma en kladdkakssmet! Något skamsen berättade jag för Emma dagen efter om mitt påhitt, varpå hon fnissar lite och erkänner att hon minsann hade "bakat chokladkaka på florsocker i förrgår".

Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men vi kan bara konstatera att jag och min fina kombo till och med har börjat tänka likadant. Idag blev hon dock påkommen, eftersom hon hade efterlämnat lite för mycket bevis...

Träningstips?

Mannen bredvid mig på spinningen igår använde
en gammal spritflaska till vatten(?)flaska.

Ja, varför inte?


Äta bör man annars dör manJag tänkte skriva att helgen mest har bestått av plugg, men då skulle jag ljuga. Helgen har varit en stor orgie i god mat - lunchdejt med mina fina barndomsvänner Malin och Camilla, följt av hemmagjord pizza och nationsbrunch med tjejerna idag. Helgen har varit hur bra som helst - hur god som helst! Nu laddar vi för en tuff vecka med seminarium och PM-skrivning...

Hard life.

De senaste dagarna har det varit väldigt mycket sånt här.....en hel del sånt här......lite av det här...

 

...och ganska mycket sånt här...

...så nu tänker jag stänga in mig på mitt rum, bädda ner mig framför teven och ladda batterierna med choklad.

Imorgon är vi på't igen!

Studentliv

 

Ni kanske tycker att det är konstigt att gå ut på en tisdag (det tyckte jag också för ett halvår sen, nu är det mer konstigt att inte göra det) men något som jag fortfarande är skumt i mina ögon att Snerikes har en 200 meter lång kö in till klubben.. HALV NIO! Nåväl, igår hann vi iallafall ta lite skaka-på-huvudet-kort och mingla runt på stadens resterande nationspubar.

 

Idag var det det självstudier på Ekonomikum som gällde och titta - vi lyckades nästan vinna vem-kan-sitta-kvar-längst-i-biblioteket-tävlingen. Jag vet egentligen inte om det är jullovet som har gett alla nya krafter eller de nya kurserna som har gett alla prestationsångest, det enda jag vet är att det är hets i biblioteken nu!

Söndag

 

Duktiga studenter!

 

Duktig häst!

Himmel och pannkakaJag har tappat räkningen på hur många pannkakor jag ätit den här helgen.

Dagens planer: spinning, nationsbrunch, plugg, rida, stalljour.

Emma är hemma!Hurra!

T som i tentaresultatfest

 
 

För att fira tentaresultaten blev det årets premiär på Stocken igår och av att döma på antalet deltagare på dagens föreläsning var det inte bara vi som firade. Som student är vardagar helgdagar och helger är precis som vardagar - så, vi ses i Engelska parken för plugg halv nio imorgon!


JAAAAAAAA!

JAGKLARADETENTANJAGKLARADETENTANJAGKLARADETENTANJAGKLARADETENTAN
JAGKLARADETENTANJAGKLARADETENTANJAGKLARADETENTANJAGKLARADETENTAN
JAGKLARADETENTANJAGKLARADETENTANJAGKLARADETENTANJAGKLARADETENTAN
JAGKLARADETENTANJAGKLARADETENTANJAGKLARADETENTANJAGKLARADETENTAN

Min kärleksförklaring till Emma Levén

Emma är på snowboardresa och har lämnat mig ensam på Studentvägen. Många kanske tror att det är skönt att vara själv ibland, men det tycker inte jag. Det spelar inte heller någon roll om Emma är hemma eller inte - jag kan vara lika frispråkig, naken och barnslig även när hon är hemma. Jag kan vara mig själv och jag tror faktiskt inte att jag är mer mig själv än när jag och Emma trängs i vår lilla dubblett. Nu är det enda jag ser ett svart hål som ekar av tystnad till höger om min egen dörr. Emma, kom hem!


Maxar...

 

Jag var extremt effektiv igår. Först pluggade jag hela förmiddagen, sen Gubben-promenerade jag innan lunch i sällskap av Hålam-pojkarna, hade seminarium, uträttade en massa ärenden på stan med Sara och Linda, var på spinning en timme, cyklade hem till min käre boklangare och köpte kurslitteratur och hamnade efter det en timme hos min andra Linda tre trappor ned för lite catching-up. Uppsala är hysteriskt!

Tomt i biblioteketDen här terminen läser vi avtals-, skadestånds- och arbetsrätt och nu har allvaret börjat - ialla fall för oss, men vi var ganska ensamma på Carolina igår. Nu ska jag försöka ta mig an det första seminariet som vi har senare i eftermiddag...

Pulka i slottsbacken

Efter en förmiddag i stallet såg min eftermiddag ut ungefär såhär.

Back to businessNu är jag tillbaka i Uppsala! Dagens introduktionsföreläsning bjöd på en intressant (...) powerpoint och nu kan vi stolt kalla oss T2-or. Jag har också hunnit: 1. Cykla vilse i min tunna jacka och strumpbyxor. Det. Var. Kallt. 2. Storhandlat blodpudding, vitkål och bönor. 3. Planerat morgondagens pulkaåkning. Allt är precis som det ska vara, alltså.

Livsfarligt på landetFör några kvällar sedan satt jag och min kära mor i soffan och tittade på en film. Plötsligt hörde vi tre tydliga knackningar och eftersom vi bor mitt ute i skogen och klockan var närmare elva tittade vi förskräckt på varandra innan mamma smög fram till ytterdörren och öppnade. Ingen var där. Plötsligt knackade det igen. Inom två sekunder hade vi båda rusat till trappen och sprungit upp för trappen. Vi väckte min sovande far, som fick genomsöka hela huset och se till att alla dörrar var låsta. När vi kom till tvättstugan satt vår katt Wilma där. Hon tvättade sig och lyckades på något sätt samtidigt stampa med tassen och frambringa ett knack-ljud. Undrar om vi varit ute på landet för länge nu?

Dagens underhållning: trickskidor efter fyrhjulingen

 

2010

 
 

Nyårsafton i Nyköping slog nog alla rekord i busk-fastnande, cupcake-ätande och skrattande. Hur bra som helst!

RSS 2.0