Finbesök 2.Kvällens tema: skaka på huvudet.

 
 

Idag är vi på krigsstigen.Och då är det inte jag som påminner Emma, utan vi som påminner resten av huset.

Finbesök 1.Ny vecka, nya möjligheter.

Veckans to-do:

1. Skriva klart och lämna in PM2.
2. Läsa igenom hela European convention-boken och förstå något.
3. Klara seminarium 1 som ordförandegrupp och seminarium 2 som mediakritiker.
4. Inte reta Emma så mycket, så hon kanske saknar mig när hon åker hem i helgen.
5. Få finbesök!Såhär såg det ut igår. Hjärnsläpp tror jag det kallas.

High heels party!

 
 

Igår köade vi för ett par gratisskor, gratisdrinkar och gratis goodiebag på Nellys high heels party och inte skäms vi för det, vi är ju studenter. (Och skorna var jävligt snygga!)

Fredag på Carolina rediviva.

 

 

Det var tydligen bara vi som var seriösa och pluggade på biblioteket idag. Emma konverserade med lappar och för att alla mammor ska kunna andas ut så vill jag poängtera att hon inte sov idag, utan pluggade på bra.


Emma pluggar.Jag skulle bara kolla hur pluggandet gick på andra sidan väggen. Jag säger bara. Busted.

Jag vill ha en färgglad struts i julklapp.

Nu har vi sett Up i 3D och vi skrattade högre än barnen. Okej, vi skrattade högre än alla andra (och på fel ställen). Se den!

Höst, höst, höst.Det är kallt och blött ute, jag har fastnat i mitt PM-skrivande och istället för ett vettigt basgruppsmöte gjorde jag alla Cosmopolitans ärdunöjdmeddigsjälvnakenochvilkenpartypärni-tester på killarna idag. Men, å andra sidan kan jag börja använda min vinterjacka nu, ingen behöver titta snett på mig när jag har gummistövlar, snart är det dags att lätta på hjärnarbetet med spinning och den där Cosmopolitan-tidningen ingick ju i dagens goodiebag som delades ut på Ekonomikum. Så. Jag ska inte klaga. Jag och Emma ska ju faktiskt gå på bio ikväll också. Bara sådär. Det är nog en bra dag, trots allt.

Fräsch för sin ålder!Idag fyller min världsbästa sambo år! Nu ska vi fira med tårta till middag. Killen i ICA-kassan höll med om att hon är fräsch för sin ålder, gör inte ni?

Helgens workout:

 

 

Lärare och jurister i symbios:Idag var vi studenter på riktigt. Till och med Emma pluggade och det är ju ändå lördag. Nu tar vi helg.

Världens bästa förfestlek, alla kategorier:


En dag på Ekonomikum.

Har pluggat på Ekonomikum hela dagen och det har gått förvånansvärt bra, med tanke på att kvinnan till höger om mig ständigt åt bullar och mannen till vänster stampade i takt med musiken i sin mp3. När han började slå sig själv i huvudet så gav jag upp för dagen och nu väntar ett spinningpass på Friskis. Bra, Sara!

Jag skriver PM och drömmer om resan.

Hjälp, vad lätt det är att fastna i bilderna från resan. Var det verkligen jag som gjorde allt det där? Jag firar årets första snöfall med lite sommarbilder. Nu: PM-skrivning.


Nu matchar vi varandra på Studentvägen.En dag hos John Hickey.Det blev ingen medryttarhäst idag, men däremot en heldag hos John Hickey igår. Jag följde med söta Tove till gården där hon bor och det visade sig inte vara vilken stall som helst. En heldag i solen och sex hästar senare har jag lika ont i ljumskarna som jag är lycklig i mitt hästhjärta. Nu har Emma fått för sig att vi ska gymma ben. Aj.

Jag ska gifta mig med Måns Zelmerlöf.Alltså. Jag skulle absolut inte vilja kalla mig kändiskåt. Snarare motsatsen. Men - någon som alltid är att hänga i julgranen är ju Måns. Jag bad min snygga journalistkusin att fria till honom från mig. Här är svaret. Lite svårt att tyda, men jag tror minsann det är ett ja.

Kvällsmat på Stocken.Det blev kvällsmat på Stocken igår, hur trevligt som helst. Nu ska jag springa iväg till dagens första föreläsning. VEM SKA PROVRIDA EN POTENTIELL MEDRYTTARHÄST PÅ SÖNDAG?!!!

Flogstavrålet.Sådär, ja. Nu har jag upplevt det berömda Flogstavrålet: när alla studenter i Flogsta skriker ut sin ångest över plugget klockan tio varje kväll. Det passade bra efter vårat tjejhäng framför 'bonde söker fru' (ja, det var jag som styrde upp kvällens aktivitet) men också för att vi faktiskt har pluggat som bara den. Hela dagen!


Dagens andra.

Jag pratade med min kära mor idag, som hade läst gårdagens inlägg om min bristande koordination när hon nöjt utbrister att "det där, det har du ärvt från din far".


Dagens.

"Sara, när man pratar med dig så kommer det alltid upp så himla konstiga samtalsämnen..."

Under cykeltävlingen hem från lektionen. Jag tar det som en komplimang. Det var ju faktiskt inte ens jag som föreslog att vi skulle cykla genom kyrkogården.

Vem har sagt att Friskis & Svettis är enkelt?

Puh.
Mannes skivstångspass var fullbokat och inte lyckades vi knipa åt de sista obokningsbara platserna, nej - det var bara att knata ner till den stora salen och skutta runt på gympapasset istället. Jag vet att jag redan har kommenterat mina gymnastiska färdigheter förut, men någonstans trodde jag ändå att vi (ja, Emma, vi är ett kollektiv nu) någon gång skulle lära oss och att vi vid det här laget faktiskt skulle kunna göra rätt med både armar och ben samtidigt.
Men. 
Alla hoppar till höger.
Sara och Emma hoppar till vänster.
Alla följer koreografin.
Sara och Emma hittar på en egen.

När ska vi lära oss?

Full fart efter helgen.Nu ekar det här på Studentvägen och tjugo kvadratmeter känns plötsligt väldigt stort. Världens bästa tjejer har åkt åt alla olika håll igen och efter en grym helg är det dags att ladda om för en intensiv pluggvecka.


Och alla överlevde vi.Vi överlevde. Studentvägen också - som nu är officiellt infirad.

Hur många personer får plats på tjugo kvadratmeter?Vi laddar för kvällens inflyttningsfest.

Gänghäng!Åh, nu har halva norrland hittat hit och det bådar gott!

Plugg, plugg, plugg.Jag förklarar snart krig mot EU-förordningen, men eftersom det nalkas finbesök till helgen är det bara att ligga i hårt de här sista timmarna på dygnet. Subsidiaritetsprincipen var det...


RSS 2.0