Vad man kan göra på landet under jullovet:1. Skotta snö.2. Bootcampa mamma.3. Köra cross.

 

4. Hoppa i snön.5. Busa med kusiner.6. Hångla.


Gott nytt år alla vänner!


Julafton 2010

 
 
 

Vi bara mår.

Kiruna på en dag

Jag avslutade min norrlands-vistelse med en roadtrip till ännu mera norrland: Kiruna! Det blev ett besök i gruvan (jag tänkte skriva att jag var bäst på att borra vinkelsalvor men om jag ska vara ärlig var det så läskigt där nere att jag körde bil med handbromsen i) och en brunch med Linda. Hur bra som helst! Att det tog fyra timmar längre än de beräknade två att ta sig hem med SJ från Arlanda och att historien slutade med taxi (pappa) från Södertälje är en annan sak. Nu är jag hemma på Eriksdal och jag kan äntligen koppla av på riktigt för JAGKLARADETENTANJAGKLARADETENTAN!

Jullovsuppdatering

Jullovet är inne på sin femte dag och jag är nöjd med vad jag åstadkommit: bland annat åkt nattåg i 13 h med en full man som höll alla med sittplats vakna, varit en sväng till Haparanda och tittat på Arvidsjaur ryttarförenings julshow. I dag klev jag inte upp ur sängen förrän det började mörkna (vilket det visserligen börjar göra vid ett) och nu är plåten med marmorerade brownies med hallon precis klar. Jag har det ganska bra, med andra ord.


Martin 23:07...

Ja, hur gick det egentligen på tentan? Jag ska försöka se till det positiva: jag svimmade inte (som tjejen två platser bakom mig) och jag grät inte (som flera gjorde efter inlämningen) så det... gick ju iallafall. Nu är det jullov, underbart!Något som däremot gick riktigt bra var ju tentafesten. Martin höll ställningarna.

Full fart mot jullovAlltså, jag tänkte skriva ett inlägg om hur lycklig jag har varit idag av allt intag av socker, min snabbvisit i Stockholm, solen och min springtur, men eftersom den sista dagen på terminen har varit lika hektisk som terminen i sig har varit och att jag måste hämta tvätten och packa böckerna och hitta en miniräknare inför imorgon så kan jag bara konstatera att det är 12 timmar kvar till tentan och sen är det jullov! Jaaaaaaaaaaaaaa!

Världens finaste presentPausade pluggandet en stund igår för en sista tisdag med tjejerna i Vårdsätra. Jag fick en julklapp och världens finaste kort till. Det här kommer jag leva på våra sista fem tentapluggsdagar.

SöndagspluggSeriöst, vi har inget liv. Det är söndag och vi har pluggat 8-19.30.
(Maten kostade 30 kr. Som hittat säger jag!)

Gissa prisetJag vet inte vad som är värst - att Maria drömmer om hur jag säger "Jag förstår ingenting" eller att det enda fredagsnöje vi orkar med är att handla på ICA. Tio dagars tentaplugg kvar. På tal om studenttips - kan ni gissa vad allt på bilden kostade sammanlagt?

RSS 2.0