Jag fick mail av en kvinna som löste korsord i DN...... och med tanke på min reaktion måste jag nog lägga undan lagboken och sova hela natten. Jag menar, min humor är väl bättre än så här?


Emmas nya kille:K som i klassfest.Sådär, ja! Då var den första klassfesten avklarad och jag fick axla det stora ansvaret som lekledare -något som jag själv tyckte jag gjorde med bravur. Mina kära klasskompisar såg dock aningen skeptiska ut när jag förklarade stoppa-upp-en-mynt-i-röven-och-spring-stafetten. Jag förstår inte varför.

Livet på landet, del 4.Okej, jag kanske är ensam om att inse hönsens söthet, men Wilma är söt och det kan vi nog enas om allihopa. Nu är det slut på landetluft och kattmys - dags att ta tag i livet i Uppsala igen.


Livet på landet, del 3.Passar på att jobba helgen på Tovetorp. Höns är rätt söta, eller hur?

Livet på landet, del 2.Jag. Klagar. Inte.

Livet på landet.
Åh, vad härligt det är att komma hem till landet emellanåt! Jag, mamma och Wilma har gått på långpromenad och tittat på söta hästar så nu är jag redo att ta mig an PM-uppgiften som ska vara färdig nästa vecka...

Uppsala akademiska ridklubb.För en hästtjej som jag (som inte har fått lukta häst på evigheter) var det verkligen njutning att cykla i mörkret, fika i klubbrummet och få en rundvandring i världens näst äldsta ridklubb. Nu luktar jag häst och tänker inte duscha på en vecka. Minst.

Välkommen hem.Jag försöker plugga. Emma sitter och rapar i min säng. Kladdkaksingredienserna står framme i köket. Home, sweet home.

Så kan det gå.Och Julle visade sig också från sin, enligt han, bästa sida.

Umeå har visat sig från sin bästa sida..
Paintball är grejen!Vi lever - visserligen med X antal blåmärken, färg överallt och med ömma kroppar. Men, när det är dags för paintball så är det och med ett gäng krigslystna män finns det inget annat alternativ än att gå in med livet som insats...


Att vi ska!Äh. Varför lägga pengarna på nudlar när man kan åka till Umeå?

Man vet att det är dags att sluta plugga.....när ens kombo skuttar förbi rummet och utför konstiga ljud tio gånger i rad.

Alla sätt att plugga är bra, utom de dåliga.

(Emma pluggar inte, hon gnäller mest att det är jobbigt..)

Hur lyckas vi?

Idag lyckades jag och Emma med konststycket att behöva en bultsax för att ta oss ifrån Friskis & Svettis. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...


Vilse i Uppsalas skogar!

Efter att ha storhandlat på ICA Maxi tänkte vi ta en genväg hem. Problemet var bara att genvägen visade sig vara en milslång promenad över åkrar och när vi hamnade på en kulturstig mitt i skogen insåg vi hur det verkligen gick för oss. Dåligt.

Uppsalas kulturnatt

 

Idag har vi varit lite kulturella, minsann! Turkisk folkdans, gigantiska chokladbollar, magdans och eldshow var bara lite av kvällens utbud. Inte för att jag tror chokladbollarna var särskilt kulturella. Men goda var de.

GE MIG EN HÄST ATT KRAMA!Eftersom jag är en blödig människa kan jag inte låta bli att gråta en skvätt när jag tittar på gamla bilder. Finaste Lycka har åkt till himlen. Lucky och Passe har det jättebra. Men jag saknar dem. Alla tre. (Och måste verkligen hitta en medryttarhäst...)

Emma åker på sällskapsresa. Till V-dala.Jag måste få poängtera att vi inte bara festar här i Uppsala, men det blir så mycket roligare blogginlägg av utklädda lärarstudenter än en eftermiddag med EG-rättens företräde...

Livet i en korridor.Titta! Husets första korridorfest!

Hönsen på Tovetorp!

Åh, jag har ju glömt att berätta om att hönsen på Tovetorp är med i en dokumentärserie på SVT varje måndag under hösten! Kolla in det senaste avsnittet på: http://svtplay.se/t/102818/vetenskapsmagasinet och kika på programmets sista fem minuter. Jag väntar fortfarande med spänning på min TV-debut, eftersom kameramannen sprang efter mig, mina peltors och åkgräsklipparen halva sommaren. Yo!


Bea kan vara lugn...... jag pluggar emellanåt också.

Två studenters söndagsnöje:Laga matlådor.

Minnenas afton.Såklart man går till en fest med en käpphäst om temat är minnen, eller hur?

Maxa mer!Jag tror inte det finns några ord som kan beskriva vår reccegasque, som innehöll allt från dansande vikingar till dans på stolarna. Den var hur bra som helst.

Redo för reccegasquen!


Dagens att-göra-lista:

- Morgonmys med Emma. Check.
- Gå på lektion. Check.
- Handla böcker. Check.
- Plugga. Håller på.
- På med klänningen och klackarna för reccegasque på V-dala.

Alltså. Jag gillar Uppsala


Skillnaden mellan en jurist- och lärarstudent:

Min eftermiddag:Emmas eftermiddag:


RSS 2.0