HEJDÅ USA!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det känns overkligt att vi åker hem imorgon och jag hittar inga ord för att beskriva vad jag har upplevt de senaste månaderna. Det har varit fantastiskt, jobbigt, svårt, underbart, frustrerande, lärorikt, häftigt, utmanande och läskigt på samma gång. Jag är så himla glad och tacksam för alla upplevelser som det här äventyret har gett mig, men nu längtar jag hem till snöstormen och till alla er därhemma. Sweden, here we come!

KORTNI'S GRADUATION!

 
 
 
Hur härligt var det inte att vakna upp imorse utan ett endaste måste? Vi promenerade till USF Sundome och tittade på Kortnis graduation och fick lite skolavslutningskänsla. Grattis Kortni!

HEJDÅ USF!

 
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, NU HAR VI
SKRIVIT KLART ALLA TENTOR, FINAL EXAM ÄR ÖVER OCH VI HAR KLARAT EN HEL TERMIN PÅ USF!!!!

ALDRIG VILA & VÄRLDENS GODASTE KAKOR

 
Sådär, då var vår andra final exam för veckan avklarad: den här gången var det i Business Law. Om exakt tolv timmar börjar nästa: då i International Law. Puh!

LILLE KATTEN

 
Vi hade ett speciellt pluggsällskap häromdagen: den vanvårdade kattungen Mila. Hon var dock inte ett så himla bra sällskap, för när hon stod utanför min dörr och skrek kunde jag ju inte låta bli att gå ut i köket och gosa med henne istället...

CONSTITUTIONAL TENTAN, CHECK!

 
Åh, aldrig mer Constitutional Law! Ni anar inte vad skönt det är att ha gjort den tentan! Vi är så himla duktiga, Therese! Att skriva tenan var dock en historia i sig: mitt i skrivtiden gick det nämligen igång en Tornadovarning. Vi blev livrädda, fortsatte skriva och fick promenera hem i ett blixtoväder som hette duga. Hejochhå!

FINAL EXAM WEEK

 
Dagens final exam: Constitutional Law

EN STRAWBERRY COLADA, TACK!


När det är jobbigt att plugga är det bra att skolan bjuder på drinkar.

LET'S EAT ROOMIES

 
Eftersom sista dagarna kommer vara fyllda med tentor för alla bestämde vi oss för att ha en liten avslutningsmiddag här på 4050 Lofts ikväll. Vi bjöd amerikanerna på köttbullar, potatis och brunsås med lingonberries och vaniljglass med cloudberries. Det amerikanska bidraget var en mastig tårta från Publix. Mums!

FÖRSTA TENTAN, CHECK!

 
Vi firar att den första av fem tentor är avklarad med kak-bak framför Julkalendern. Woho!

5:E DECEMBER OCH 30 GRADER

 
Imorgon börjar vår Final Exam Week: fem prov på en vecka. Vi tycker lite synd om oss själva, men det hjälper att gå ut och plugga i solen. Nu kör vi!

THIRTEENTH JUDICIAL CIRCUIT COURT OF FLORIDA

 
Idag följde vi med vår lärare i Business Law till hans jobb i domstolen. Vi trodde han skulle släppa av oss på någon rättegång medan han själv arbetade, men så blev det inte. Vi fick en helguidad förmiddag i en av Tampas domstolar downtown: vi satt med under en pre-trial hearing, fick följa med domaren in på hans kontor och berätta om Sverige, lyssna på några familjerättsförhandlingar, vara med när en jury utsågs och hänga med mr. Brown till hans advokatfirma. Den sista domaren bjöd oss upp till domarbåset för en bild. Jag vågade inte göra punggreppet, men ja - jag var väldigt sugen!

FÖRSTA ADVENT OCH AMERIKANSK JULMARKNAD

 
 
 
 
 
Vi försökte få lite julstämning igår och gick till Busch Gardens och deras Christmas Town. Amerikanernas idé med julfirande innehåller ju väldigt (extremt) mycket ljus och blingbling och det satte väl kanske inte igång våra svenska julkänslor, men vi fick gå runt och mysa bland tomtegubbar, skridskoshower och pingviner!

USF v. GEORGIA

 
 
Fredagkväll och vi bytte ut skolböckerna mot lite basket. Emma, du skulle ha varit med oss!
 

RSS 2.0