Borta bra men hemma bäst!NU ÄR JAG HEMMA! Flygresan var förskräckligt lång, men jag överlevde och kunde inte hålla mig från tårar när mina föräldrar hämtade mig på Arlanda. Det är jätteskumt att hitta å, ä, ö på tangentbordet, jag har hetsätit mammas goda mat och Marabou-choklad, gått långpromenad med min favoritgranne och sovit med världens mysigaste Lillkisse. Mm. Borta bra, men hemma bäst. Nu tänkte jag faktiskt lägga ner bloggen. Vi har haft några fina år, men jag känner att det är dags att gå vidare. Nu väntar en underbar sommar med jobb på Tovetorp och till hösten packar jag mina saker och beger mig mot Uppsala. Jag är laddad. Laddad för livet. Puss på alla!

Bye bye Australia!

Med en natt kvar i Cairns och 31 timmars flygresa framfor mig kan jag inte lata bli att le.
Jag ar glad.
Jag ar sa himla glad att jag tog mig i kragen, satsade allt och forverkligade min drom.
Jag ar sa glad att jag sitter har med tre manaders aventyr i bagaget, med minnen jag aldrig kommer glomma och med nya vanner att halla kontakten med.
Jag har lart mig sa mycket. Jag har akt buss i dygn, sovit pa kalla flygplatsgolv, duschat i utrymmen dar mogel varit mer en regel an ett undantag, sovit i en bil i tva veckor som vi var tvungna att starta varannan timme for att inte forfrysa ihjal. Jag har klarat mig pa konserver, jag har kort vanstertrafik, jag har lart mig sova i ett rum fullt av hogljudda framlingar. Jag har lart mig ta kontakt med manniskor jag annars aldrig skulle halsat pa.
Jag har fatt uppleva livet pa andra sidan jorden. Jag har fatt uppleva andra kulturer, sett fantastiska miljoer, unika djur och platser fa forunnade att se. Jag har dykt i Stora Barriarrevet, paddlat kajak genom Thailands mangroovetrask, vandrat i regnskog och sett Nya Zeelands glaciarer. Jag har lart kanna tva av mina basta vanner annu battre.

Men framforallt har jag lart mig att livet ar en fantastisk resa som man ska ta tillvara pa, att man bara angrar det man aldrig gjorde, att man ska vara tacksam for det man har men inte ta allt for givet.
Tank.
Jag gjorde det.
Jag klarade det.Mamma, nu kommer jag hem.

Dagar i Cairns...

DEN SISTA BILDEN AR TILL DIG, SARALI!

Maxar mer i Cairns..

Hej alla! Jag lever fortfarande och maxar de sista dagarna har i Cairns. Tank, pa sondag kommer jag hem. Galet!


RSS 2.0