Hejda USA!

Hello! Efter en vecka i NY kan vi säga såhär mycket: Vi . Gillar. New York. Vi har bott på ett jättebra hostell i Chinatown (i vi-som-har-campat-hela-sommaren-mått mätt iallafall.. Första dagen skrek Linda Kyrö var och varannan sekund när kackerlackorna sprang på väggen..) och har hunnit med: många timmars shopping, en Yankees-match (plus svarthandel av biljetter på gatan, men det är en annan historia), båttur förbi frihetsgudinnan, promenad längs Wall street och Ground zero, middag i Little Italy, drinkar på en takvåning i Meatpacking district (roligt namn), Broadwaymusikal, mer shopping, white chocolate-martini (jag var lycklig), champagne pa en annan takterass (jag vet inte hur vi lyckas..), hangt pa Lady Gagas favoritpub (hon dejtade tydligen bartendern forut, men han luktade illa), solat i Central Park, kollat pa utsikten fran Rockafeller center... och shoppat lite till. Sen har vi saklart gjort en hel del andra saker, men med tanke pa pappa Goransson lamnar vi det at Mathilda sjalv att beratta nar hon kommer hem.. (hehe) For hem - ja! Hur kan tva manader ga sa fort? Har precis packat ihop alla vaskor, checkat ut och ar redo att ta tunnlbanan ut till JFK airport. Nu kommer vi heeeeeem!

TACK MINA UNDERBARA TJEJER, USA OCH BEN&JERRY FOR VARLDENS BASTA SOMMAR!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Välkommen hem kära kusin. Wow vilken resa - och tack för att vi har fått ta del av den. Ser fram emot att träffa dig i höst och höra mer!

2011-08-03 @ 22:22:08
URL: http://engvall.almblad.se
Postat av: Sara

Kviiinnaaa, Gud jag Saknar dig och är så OTROLIGT avundsjuk på dig. Ser att du har haft det helt fantastiskt. Och jag tycker du borde komma på besök till Norge snart. SAKNAR DIG! <3

2011-08-19 @ 13:09:38
URL: http://www.sn.se/bloggar/baraovergransen
Postat av: Louella

Uppdatera bloggen!!! Vill ju se bilder på nya läggan, Längtar till vi får komma och hälsa på!! KrAmAR

2011-10-18 @ 13:04:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0