Hur hamnade vi har?

Den fragan har vi stallt oss mer an en gang pa den har resan. Just nu sitter vi i en strandvilla i St. Marys, Georgia. Har bor mr. Stein som ar chef pa den advokatbyra som var van Johanna (fran Uppsala) praktiserar pa. Efter att ha lamnat av Haggan i Fort Lauderdale (hon ska hanga med sin Andreas och mota upp oss senare i New York) hann vi springa runt pa fortet i St. Augustine och sola i Fernandina beach innan vi hamnade har. Vi far inte bara sova gratis i sangar (med kudde - lyx!) utan ocksa uppleva den sanna St. Marys-andan. Idag har vi varit pa Cumberland Island och halsat pa delfiner och vildhastar. Igar slosade vi pengar pa klanningar och skor (och rattfardigade det med att det faktiskt ar SA HIMLA billigt har) innan vi var pa en inhemsk bar (som enligt Emma ar precis som baren i True Blood, minus vampyrerna). Ribs:en serverades tillsammans med drinkar i de typiska USA-plastmuggarna och fem blonda (ja, Emma borjar bli blond) svenskar vackte uppmarksamhet hos rednecks:en (lantisar, enligt mr. Stein). Det var livemusik, publiken var vild (alla femton) och ingen bangade pa att dansa sma grodorna senare pa kvallen.

Sjukt goda saker vi har atit sen sist (hur ska vi klara oss nar vi kommer hem?) utan inbordes ordning:

1. Cookies and cream-milkshake. Vi dog.
2. BJ-glass. Tre smaker: Karamelsutra, Triple caramel chunk och Boston cream pie. Forsta var bast.
3. 14 olika smaker av donuts fran Dunkin Donuts (mr. Stein blev upprord att vi inte hade provat och sparade i smakhyllan)
4. Herseys vita choklad med cookiechokladbitar. SARA DOG.
5. Dove-choklad. Smakade mycket battre an tvalen.
6. Kitkat med vit choklad.
7. Snickers med mork choklad (hur ska Emma overleva utan???)

Som tack for att vi blir sa val omhandertagna har stekte vi svenska pannkakor till mr. Stein i morse.. Han gillade det. Woho!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0