HELLO TAMPA!

Hallå! Vi överlevde flygresan, men den var inte helt smärtfri. Först var flyget från Arlanda tre timmar försenat. Med fem timmar tillgodo i New York gjorde det inte så mycket, vi hann med anslutningen till Tampa iallafall. Nästan framme i Tampa drabbades en passagerare av någon sjukdom samtidigt som Tampas flygplats stängdes på grund av thunderstorms (det var bara det ordet vi hörde). Vi fick gå ner i Orlando, lämna av passageraren som behövde sjukvård och vänta in stormen. Tre timmar senare vaknade vi av att planet nådde Tampas landningsbana. Taxiresan som sen skulle ta en halvtimme tog ungefär två timmar eftersom varken taxuchauffören eller hennes GPS hade en aning om var Rocky circle låg. När vi äntligen stod framför huset vi sett så många gånger på kort hittade vi inte skåpet med nycklarna som skulle finnas åt oss. Klockan var alltså två på natten och vi var utelåsta. Vi hade tur att det kom hem några trevliga amerikaner från puben just då som lät oss sova i ett tomt rum i deras lägenhet istället. Imorse vaknade vi upp efter ungefär tre timmars sömn och var jättepigga. Då var klockan sex på morgonen här. 



En liten sneakpeak på lägenheten! Komplexet vi ska bo på verkar hur bra som helst och de två tjejerna vi delar lägenheten med verkar supertrevliga. Vi delar på köket och vardagsrummet.



Dörren ni ser leder in till Thereses rum.



Mitt rum! Det gula lakanet var lite för litet mamma, men det går bra ändå.



Jag har två stora garderober och inga kläder, hur går det ihop?



Vi har egen toalett och dusch.



Utsikten från mitt fönster. En gigantisk parkering och lite träd.

Nu ska vi gå ut och kolla på poolerna och leta efter Wallmart! Puss!

Kommentarer
Postat av: emma



Skönt att höra att allt gått bra (tillslut).

Sverige är redan tomt utan dig.



Ps. älskar att solkrämen redan är uppackad!



2012-08-21 @ 18:35:20
Postat av: Sarali

Ååååh, vad underbart! Det ser sjukt fint ut!

2012-08-21 @ 19:03:26
URL: http://saraliohman.blogg.se/
Postat av: Sofia

Åh, syster. Skönt att ni är välbehållna. Blir roliga historier att dra sen nån gång. Men du, inredningen. Njae. Inget för en inredningsnörd a al din syster.



Sola inte ihjäl dig! Love you.

2012-08-22 @ 08:12:27
URL: http://landinskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0